Interveste

– Voordelig antikraak wonen in de regio Groningen

Aanbod Woonruimte

> Anti-kraak Groningen in detail


Interveste - De anti-kraak specialist van Nederland


Tijdelijk onderdak via anti-kraak Groningen van Interveste

Net als de familie van siergrassen of zegge, carex – die in Groningen, Drenthe en Friesland natuurlijk ook voorkomt – kan anti kraak wonen in Groningen en aangrenzende provincies zeer divers zijn. Het geslacht carex telt wel duizend soorten, anti-kraak Groningen (tijdelijke bruikleen) uiteraard minder. Interveste biedt antikraak kamers en woningen in en om de stad Groningen. Als beheerder van tijdelijk leegstaande ruimtes plaatsen wij mensen in gebouwen (onzelfstandige woonruimte, je deelt bijvoorbeeld voordeur en keuken) en woningen (meestal zelfstandige woonruimte). Omdat het om tijdelijke bewoning gaat en de duur van de antikraak bewaking (bruikleen) niet van tevoren bekend is, betaal je alleen een vergoeding voor de onkosten. Bij tijdelijke huur ben je er zeker van dat je minimaal zes maanden onderdak hebt. De kosten van tijdelijke huur Groningen liggen wel iets hoger dan van anti-kraak Groningen.


Anti-kraak Groningen, voordelige woonruimte in Groningen

Je studeert aan de Hogeschool Groningen of aan de Rijksuniversiteit Groningen en bent dringend op zoek naar betaalbare woonruimte. De gemeente Groningen kan je niet helpen, woningcorporaties evenmin. Je bent tot de ontdekking gekomen dat de krapte op de woningmarkt ook in Groningen, Drenthe en Friesland en in steden als Assen bestaat. Interveste biedt een oplossing: anti-kraak Groningen wonen en/of werken. Het volledige aanbod anti-kraak Groningen vind je op de Intevreste site. Je kunt je online inschrijven als bewoner / woningzoekende.


> Anti-kraak Groningen in het aanbod van Interveste

Wat wij doen

Interveste Antikraak en Leegstandbeheer is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Wil je ons volgen? 

Enkele voorbeelden van leegstandbeheer

Hieronder vindt u een greep uit de projecten waar Interveste u bij kan helpen: