Interveste

– Heeft meteen een leuke en goedkope kamer antikraak Rotterdam

Aanbod Woonruimte

> Meer informatie over anti-kraak Rotterdam


Interveste - De anti-kraak specialist van Nederland


Anti-kraak Rotterdam alleen voor studenten?

Behalve studie kunnen er tal van redenen zijn waarom je voor een bepaalde tijd woonruimte nodig hebt. En dan bij voorkeur goedkope woonruimte. Een breuk met je partner, een stageproject, een avontuurlijke instelling, gewoon eens een tijdje in een andere stad wonen, haast om het ouderlijk huis te verlaten, het maakt niet uit waarom. Via Interveste kun je voordelig anti kraak wonen in Rotterdam en regio, en overigens ook in de rest van Nederland. Wat we precies aan anti-kraak Rotterdam kamers en woningen beschikbaar hebben, zie je op de site. Steeds op de hoogte blijven van nieuwe anti-kraak Rotterdam? Schrijf je in en je ontvangt het laatste aanbod per e-mail.


Anti-kraak Rotterdam, voordelig wonen in Rotterdam

Zo voordelig wonen dat je ook nog eens een keer naar de film kunt en jezelf iets meer dan een kroketje uit de muur met je vriend of vriendin kunt veroorloven? Dat kan via Interveste anti-kraak Rotterdam. Alvast antikraak Rotterdam bekijken om te zien wat de mogelijkheden zijn? Interveste bied je interim woonruimte voor een mooie prijs op diverse locaties en in verschillende soorten gebouwen of woningen. Het volledige aanbod staat online. Op de site vind je voor anti-kraak Rotterdam ook alle bijzonderheden over de procedure van inschrijving, voorwaarden, toewijzing en dergelijke.


> Anti-kraak Rotterdam beschikbaar via Interveste

Wat wij doen

Interveste Antikraak en Leegstandbeheer is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Wil je ons volgen? 

Enkele voorbeelden van leegstandbeheer

Hieronder vindt u een greep uit de projecten waar Interveste u bij kan helpen: