Interveste

– Studenten kamers Eindhoven antikraak en huur

Aanbod Woonruimte

> Zoek hier studenten kamers Eindhoven


Interveste - De leegstandbeheer specialist van Nederland


Interveste biedt studenten kamers Eindhoven

Kamers in studentensteden zijn schaars en duur. Een kamer met eigen keuken in het centrum waarschijnlijk onbetaalbaar. Behalve via Interveste. Grote kans dat ons aanbod onder de maximale huurprijs ligt die je in gedachten hebt. De kosten zijn zo laag omdat wij woonruimte voor studenten aanbieden die antikraak willen wonen of tijdelijk willen huren. In het eerste geval woon je op basis van een gebruiksovereenkomst en betaal je een kostenvergoeding, in het tweede geval is sprake van huur voor een bepaalde periode en liggen de kosten iets hoger. Daar staat tegenover dat de periode die je in een studentenkamer kunt verblijven in elk geval zes maanden bedraagt en in veel gevallen langer is. Kijk op de site wat de mogelijkheden zijn voor studenten kamers Eindhoven.


Studenten opgelet: studenten kamers Eindhoven

Als je een kamer zoekt, dan kun je op Interveste geen advertentie plaatsen. Het is wel mogelijk te zoeken in het kameraanbod en op bepaalde studenten kamers te reageren. Het is ook mogelijk om via de e-mail op de hoogte te worden gehouden van de nieuwste kamers in de buurt waar je zoekt. Je geeft je voor deze service op door je on line in te schrijven. Je krijgt dan steeds een mailtje met daarin de nieuwste kamers uit de door jou opgegeven plaats, of plaatsen. Neem vast een kijkje in ons aanbod studenten kamers Eindhoven.


> Bekijk de verschillende studenten kamers Eindhoven

Wat wij doen

Interveste Antikraak en Leegstandbeheer is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Wil je ons volgen? 

Enkele voorbeelden van leegstandbeheer

Hieronder vindt u een greep uit de projecten waar Interveste u bij kan helpen: