Interveste

Vastgoedbeschermer voor al uw panden

Aanbod Woonruimte

> Ga naar informatie over vastgoedbeschermer


Interveste - De leegstandbeheer specialist van Nederland


Vastgoedbeschermer voor werkruimte

Vastgoedbeschermer Interveste biedt landelijk tijdelijke werkruimte die geschikt is voor ondernemers. Dit is een goede oplossing voor bijvoorbeeld starters, maar ook voor kunstenaars en beroepsbeoefenaars die tijdelijk in hun behoefte aan werkruimte willen voorzien. In Nederland staan veel bedrijfspanden leeg die heel goed kunnen worden ingezet als tijdelijke werkruimte. Vastgoedbeschermer Interveste brengt vraag en aanbod tijdelijke werkruimte bij elkaar.

 

Tijdelijke woonruimte vastgoedbeschermer

Vastgoedbeschermer Interveste biedt ook tijdelijk wonen aan. Tijdelijke woonruimte vind je op de aanbodsite. Daar staat een omschrijving van het actuele aanbod kamers en woningen, maar ook een aankondiging van de verwachte woonnruimte die we op korte termijn in beheer gaan nemen. Mocht er dus niet meteen woonruimte via vastgoedbeschermer Interveste worden aangeboden die aan uw wensen voldoet, kunt u zich toch vast inschrijven voor een verwacht project.


> Ga naar contactformulier vastgoedbeschermer

Wat wij doen

Interveste Antikraak en Leegstandbeheer is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Wil je ons volgen? 

Enkele voorbeelden van leegstandbeheer

Hieronder vindt u een greep uit de projecten waar Interveste u bij kan helpen: