50plus

> Op zoek naar woonruimte voor 50plus?


Speciaal woningaanbod voor 50plus bij Interveste Leegstandsbeheer


50plus & Wonen

50 plus is een doelgroep die door de vergrijzing van ons land aanzienlijk aan belang gewonnen heeft. De senioren van nu hebben een grotere vitaliteit en stellen andere eisen aan een zelfstandige woning. 50plus woningen zijn er dan ook in vele soorten en maten. Veel woningen hebben een sociale huur. Er wordt een passende combinatie van woning, diensten en zorg voor mensen met diverse leefstijlen geboden. Direct naar het aanbod 50plus woningen?


50plus & diversiteit

50plus woningen zijn al lang geen aanleunwoningen meer. Het gaat nu vaak om levensloopgeschikte woningen, waarbij toegankelijkheid en aanpasbaarheid essentiële criteria zijn. Nieuwbouw voor 50plus is flexibeler en een groeimarkt. Dat uit zich in de diversiteit van het aanbod seniorenhuisvesting: naast de beschutte woning kennen we de seniorenflat, kangoeroewoning of tandemwoning, nultredenwoning, patiobungalow, domotica-woning en het woonzorgcomplex. Met veel aandacht voor bescherming, zekerheid en gemak. Op buurtniveau wordt gezorgd voor innovatieve, duurzame en flexibele voorzieningen voor wonen, werken, dienstverlening, ontmoeting en recreatie. Deze voorzieningen stimuleren de leefbaarheid, burgerschap en betrokkenheid bij de samenleving. Meer weten over ons aanbod 50plus woningen?


> Ga naar aanbod 50plus woningen

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger