Within the problem lies the solution

Nederland huren woonruimte Interveste

Interveste is een snel groeiende organisatie, gevestigd in 's-Hertogenbosch. Vanuit deze hertogelijke stad behartigen wij de belangen van overheid, ondernemers en particulieren door het hele land. De opdracht die wij onszelf daarbij hebben gegeven, is niet alleen opdrachtgevers, maar ook bewoners en zakelijk gebruikers op het hoogst mogelijke niveau te bedienen, en dat te doen op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Oplossingsgericht werken en focus op resultaat vormen de basis voor onze continuïteit en groei. Aan een goede relatie met onze cliënten hechten wij bijzonder groot belang. Een vast contactpersoon, hoogstaande dienstverlening en gerichte juridische informatievoorziening door ons eigen adviesbureau maken daarvan deel uit. Dankzij de nadruk op maatschappelijk rendement naast economische drijfveren en het bijzonder uitgebreide dienstenpakket op het gebied van tijdelijke vastgoedbescherming, mogen wij tal van gemeenten, woningcorporaties, ontwikkelaars en particuliere vastgoedeigenaren tot onze partners rekenen. Reacties van partners, bewoners en gebruikers zijn altijd meer dan welkom; die stellen ons namelijk (in aanvulling op onze eigen periodieke evaluatie) in staat de dienstverlening waar nodig bij te stellen.

Milieu en duurzaamheid

Wij hebben als leegstandbeheerder milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel. Duurzaamheid geldt niet alleen voor de panden maar zeker ook voor de leefomgeving. Het gehele bedrijfsproces bij Interveste is daarom dusdanig ingericht dat belasting op het milieu optimaal beperkt wordt.

Om de doeltreffendheid van Interveste ook te kunnen meten en bij te sturen, heeft Interveste een milieumanagementsysteem ontwikkeld.

De aanwezigheid van het milieumanagementsysteem leidt tot:

  • Producten en diensten die voldoen aan de van toepassing zijnde milieueisen;
  • Productieprocessen die zo zijn georganiseerd dat op de verschillende vestigingen steeds aan alle (lokale) milieuwet- en regelgeving wordt voldaan;
  • Het nakomen van specifieke milieueisen van een koper ten aanzien van de producten of het productieproces;
  • Milieuprestaties (van producten en processen) die op eigen initiatief worden verbeterd.
Tevens bieden wij onze bewoners standaard kortingen aan als zij hun elekra of gas via Greenchoice afsluiten. Greenchoice werd in 2016 voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service én duurzaamheid.

Keurmerk Leegstandbeheer (KLB)

Interveste heeft het Keurmerk Leegstandbeheer

Het Keurmerk Leegstandbeheer (KLB) biedt transparant inzicht in de aangesloten aanbieders van leegstandbeheer. Zowel opdrachtgevers als gebruikers kunnen zo een weloverwogen keuze maken voor een kwalitatief goede en gecertificeerde leegstandbeheerder die aantoonbaar voldoet aan de eisen van het Keurmerk.

Interveste voldoet aan de strenge eisen die het Keurmerk Leegstand Beheer stelt aan leegstandbeheerders en daarom voeren wij het beeldmerk KLB in al onze communicatie.

Daarmee geven wij aan dat:
  • Wij respecteren de rechten en plichten van opdrachtgevers en bewoners;
  • Wij houden onszelf aan de opgestelde gedragscode;
  • Wij werken met sluitende overeenkomsten;
  • Wij kiezen voor een transparante werkwijze;
  • Wij maken heldere afspraken;
  • Wij worden getoetst door een onafhankelijke toetsingsorganisatie.

Vestigingen en belangrijke locaties van Interveste

Interveste Alkmaar; Interveste Almere; Interveste Alphen aan de Rijn; Interveste Amersfoort; Interveste Amstelveen; Interveste Amsterdam; Interveste Apeldoorn; Interveste Arnhem; Interveste Breda; Interveste Delft; Interveste Den Bosch; Interveste Den Haag; Interveste Dordrecht; Interveste Ede; Interveste Eindhoven; Interveste Enschede; Interveste Gouda; Interveste Groningen; Interveste Haarlem; Interveste Heerlen; Interveste Helmond; Interveste Hilversum; Interveste Hoofddorp; Interveste Huizen; Interveste Katwijk; Interveste Leeuwarden; Interveste Leiderdorp; Interveste Maastricht; Interveste Nieuwegein; Interveste Nijmegen; Interveste Purmerend; Interveste Rijssen; Interveste Roermond; Interveste Roosendaal; Interveste Rotterdam; Interveste Rotterdam-Zuid; Interveste Schiedam; Interveste Sittard; Interveste Spijkenisse; Interveste Tilburg; Interveste Utrecht;Interveste Zaandam; Interveste Zoetermeer; Interveste Zwolle.

Contact met Interveste

Facebook Messenger