Antikraak en tijdelijke huurwoningen in Groningen

Interveste biedt antikraak kamers en woningen in en om de stad Groningen. Als beheerder van tijdelijk leegstaande ruimtes plaatsen wij woningzoekenden in gebouwen. Het gaat dan om gewone rijtjeshuizen, appartementen, maar ook speciale gebouwen zoals scholen, kerken, en zelfs vrijstaande boerderijtjes. antikraak Groningen

Tijdelijke woningen in Groningen

De minimale duur van tijdelijke huur is zes maanden. Daar staat tegenover dat je waarschijnlijk niet veel voordeliger kunt gaan wonen in Groningen dan via Interveste. Tijdelijk huren kan al vanaf € 250,- per maand. Als je in aanmerking wilt komen voor een tijdelijke huurwoning heb je een Mijn Interveste account nodig zodat je je documenten kunt aanleveren.

Antikraak Groningen

Antikraak is ook in Groningen al jaren een begrip. Omdat antikraak ook een vorm van tijdelijke bewoning is en de duur van de antikraak bewaking (bruikleen) niet van tevoren bekend is, betaal je alleen een vergoeding voor de onkosten. En die onkosten zijn bij antikraak zeer laag. Zo kun je in Groningen al wonen voor € 90,- per maand. Meestal gaat het dan om oude pandjes, bijvoorbeeld woonruimte die gerenoveerd danwel gesloopt zal gaan worden. Let op: deze pandjes zijn zeer gewild en staan meestal maar heel even op onze website. Hou dus vooral ons aanbod van antikraak woonruimtes in de gaten of schrijf je in voor de mail service met je Mijn Interveste account. Lees voor de zekerheid ook even het artikel waarbij we het verschil tussen antikraak en tijdelijke huur uitleggen.

Gezocht: woonruimte in Groningen

Je studeert aan de Hogeschool Groningen of aan de Rijksuniversiteit Groningen en bent dringend op zoek naar betaalbare woonruimte. De gemeente Groningen kan je niet helpen, woningcorporaties evenmin. Je bent tot de ontdekking gekomen dat de krapte op de woningmarkt ook in Groningen bestaat. Interveste biedt een oplossing: anti-kraak Groningen wonen en/of werken. Het volledige aanbod anti-kraak Groningen vind je op deze site. Zoek je een woning maak dan eerst een Mijn Interveste account aan zodat je ook kunt reageren op de ruimtes. Om in aanmerking te komen voor een tijdelijke huurwoning in Groningen hebben we een aantal documenten van je nodig. Die kun je met dit account uploaden.

Contact met Interveste

Facebook Messenger