Antikraak Arnhem Goedkope woonruimte

Antikraak in Arnhem

Zoek en vind een kamer, woonruimte, studentenkamer, flat, woning of werkruimte antikraak Arnhem. Ga naar de Interveste website, Wonen en werken en selecteer bij inschrijving de stad waar je een kamer zoekt. Om je zoekopdracht te verfijnen kun je meerdere regio’s aangeven. Een oproep kun je op onze site niet plaatsen, wel ontvang je na inschrijving gedurende een jaar het meest recente aanbod in de aangegeven regio of regio’s. Ook het aanbod dat niet – meteen – online wordt geplaatst. Wil je dus steeds als eerste van antikraak Arnhem en andere plaatsen op de hoogte zijn, loont inschrijving als woningzoekende of voor werkruimte antikraak in de regio Arnhem zeker de moeite.


Kamer antikraak Arnhem aangeboden

Waar moet je aan voldoen om voor antikraak wonen in Arnhem in aanmerking te komen? Interveste hanteert de volgende voorwaarden: je bent minimaal 18 jaar oud, verblijft (aantoonbaar) rechtmatig in Nederland, je hebt een inkomen, je hebt een ziektekostenverzekering en geen inwonende kinderen. Kijk op de site voor alle informatie over onze werkwijze en voorwaarden voor antikraak Arnhem.


Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger