antikraak Den Bosch

Al meer dan 15 jaar beheert Interveste voor vele instanties antikraak woningen en antikraakkamers in Den Bosch. Dit gaat van pittoreske dijkhuisjes tot complete schoolgebouwen.

Kamer antikraak Den Bosch

Waar moet je aan voldoen om voor antikraak Den Bosch in aanmerking te komen? Je bent minstens 18 jaar oud en beschikt over een geldig Nederland identiteitsbewijs, je hebt een inkomen, je hebt een ziektekostenverzekering en geen inwonende kinderen. Voor antikraak Den Bosch moet je bij Interveste zijn. Den Bosch is een mooie stad met veel historie. Het is er prima antikraak wonen. Kijk op de site voor alle informatie over onze werkwijze en voorwaarden. Ook voor huurwoningen Den Bosch moet u bij Interveste zijn.


Interveste - Antikraak Den Bosch

Zoek en vind een kamer Den Bosch, woonruimte Den Bosch, bedrijfsruimte Den Bosch, studentenkamer, flat, woning of werkruimte antikraak Den Bosch. Kijk hier naar het aanbod antikraak Den Bosch. Ga naar wonen en werken, en selecteer bij inschrijving de stad waar je een kamer zoekt. Om je zoekopdracht te verfijnen kun je meerdere regio’s aangeven. Een roepertje kun je op onze site niet plaatsen, wel ontvang je na inschrijving gedurende een jaar het meest recente aanbod in de aangegeven regio of regio’s. Inschrijven voor een Mijn Interveste account kost €15,- per jaar. Ook het woningaanbod Den Bosch dat niet online wordt geplaatst ontvang je dan. Wil je dus steeds als eerste van antikraak Den Bosch en andere plaatsen op de hoogte zijn, loont inschrijving als woningzoekende of voor werkruimte antikraak in Den Bosch zeker de moeite.

Antikraak Den Bosch Kooikersweg

Wonen in een school

In Den Bosch beheert Interveste regelmatig complete woningen maar als je iets kleiner en goedkoper wilt wonen kun je vaak ook wonen in een leegstaand schoolpand. Interveste heeft er meerdere in beheer en de kosten van de kamers zijn over het algemeen veel lager dan de dure studentenkamertjes die je in de stad vindt. Hier zie je enkele voorbeelden van schoolgebouwen die Interveste beheert: Antikraak Den Bosch Gaasterland Antikraak Den Bosch Eindhovenlaan Antikraak Den Bosch Lucas van Leijdenstraat Antikraak Den Bosch Mozartsingel