Tijdelijke bedrijfsruimte Den Bosch te huur / huren

Interveste – bedrijfsruimte Den Bosch

Goedkope bedrijfsruimte Den Bosch. Waarom zijn deze tijdelijke bedrijfsruimtes zo goedkoop kun je jezelf afvragen. Is er een 'catch'? Vrij simpel: nee! Bij Interveste is er geen catch. De bedrijfsruimtes worden op basis van bruikleen (antikraak) beschikbaar gesteld.

Wat vragen wij van jou?

Een kleine vergoeding en de aandacht die een pand verdient zodat het goed onderhouden en netjes blijft. Mochten zich onverhoopt problemen voordoen die om een directe oplossing vragen, dan staat Interveste dag en nacht voor u klaar. Is uw belangstelling gewekt? Lees dan meer over tijdelijke bedrijfsruimte op de website van Interveste.

Opslag of kantoor in de tijdelijke bedrijfsruimte Den Bosch

Via Interveste kun je als zakelijke gebruiker, of je nu met of zonder winstoogmerk actief bent, vanuit teen ijdelijke bedrijfsruimte Den Bosch werken. Bijvoorbeeld objecten die op den duur moeten worden gesloopt, herontwikkeld of gerenoveerd, zijn zeer geschikt als tijdelijk onderkomen voor divers zakelijk of particulier gebruik. Het is met name ook geschikt voor stichtingen en non-profit organisaties. Zoek je concrete tijdelijk bedrijfsruimte Den Bosch of ben je gewoon geïnteresseerd in goedkope werkruimte, bekijk dan zeker het overzicht van alle bedrijfsruimtes

Contact met Interveste

Facebook Messenger