Volkshuisvestersloop 2011 – BrabantWonen

DEN BOSCH – De Volkshuisvestersloop 2011, die dit jaar door BrabantWonen werd georganiseerd, was wederom een succes. De organisatie was tot in de puntjes geregeld met medewerking van 80 vrijwilligers. Corporaties, bedrijven en mensen uit het hele land liepen mee. 2 Hardloopwedstrijden, de 5 en de 10 kilometer. Er werden toptijden neergezet op een heerlijke zonnige vrijdagmiddag.

Interveste liep in de Volkshuisvestersloop mee met een 10-mansformatie. Niet onverdienstelijk: een derde plek in de categorie bedrijven. Hieronder wat beelden van de 10 sportieve “leegstandbeheerders”.

Na een uitgebreide warming-up onder leiding van een professionele fitnessinstructrice konden de deelnemers om 14.15 uur van start voor de 5 kilometer. De 10 kilometer-deelnemers startten een kwartiertje later. Het parcours liep door de mooie natuur van Het Bossche Broek en de Zuiderplas.

Na afloop waren er hapjes en drankjes en werd er gezellig nagekletst op de Volkshuisvestersloop. Om 16.30 uur werden de prijzen uitgereikt. Na de prijsuitreiking gingen de bezoekers naar huis en konden de 80 vrijwilligers beginnen met opruimen. Alles bij elkaar een zeer geslaagde en sportieve middag!