Interveste introduceert De Leegstandcoach

Afgelopen vrijdag introduceerde Interveste De Leegstandcoach. Dit is een online applicatie voor vastgoedeigenaren met leegstand, waarmee met enkele vragen duidelijk wordt wat de mogelijkheden zijn voor het leegstaand vastgoed.

Binnen één minuut krijgt de gebruiker van De Leegstandcoach een voorlopig voorstel in de mailbox. Op basis hiervan kan dan bekeken worden welke vorm van leegstandbeheer voor de eigenaar het meest interessant is. Een eventueel vervolgtraject om tot invulling van de leegstand te komen is natuurlijk maatwerk en wordt begeleid door een specialist van Interveste.

De Leegstandcoach bevat leegstandbeheer oplossingen van commerciële aard, maar ook diensten op het gebied van vastgoedbescherming en leefbaarheid. Zowel voor woningen als bedrijfspanden. Met inzet van tijdelijke bewoning of tijdelijke bedrijvigheid.

Het gebruik van De Leegstandcoach is bedoeld voor personen en bedrijven die leegstaand vastgoed hebben en direct willen weten wat de mogelijkheden hiermee zijn. Het gebruik is gratis en uiteraard vrijblijvend. De Leegstandcoach staat op het moment van publicatie van dit artikel onder andere op de homepage van Interveste.