Vergeet je niet in te schrijven!

Geen tijd om elke dag deze website te bekijken? Zie je onze Facebook berichten te laat in je timeline? De snelste manier om het nieuwe woningaanbod te zien is door je aan te melden voor onze Mailservice.

Wanneer je ingeschreven bent bij Interveste ontvang je het aanbod van woon- en werkpanden per e-mail voor slechts 15 euro per jaar. Wanneer er woningen of werkruimtes beschikbaar komen krijg je dus direct een alert. Je krijgt hierbij ook inloggegevens waarmee je gelijk kunt reageren op het aanbod van woon- en werkruimtes. Tevens krijg je de optie je gratis aan te melden voor de Infonet nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat handige tips, informatie over nieuwe regelgeving en leuke bewoners- en woonverhalen. Ook de resultaten van onze polls worden in de nieuwsbrief vermeld.

Sticky-note---Post-it

Bij Interveste komen er allerlei soorten woon- en werkplekken langs. De mogelijkheden variëren van leegstaande boerderijen, voormalige zorglocaties, kloosters en burgemeesterswoningen tot zelfs schoolgebouwen en zwembaden. Maar we bieden natuurlijk ook gewone huizen en appartementen aan. Kijk gauw bij het aanbod om te zien wat er op dit moment beschikbaar is. Wie weet woon ook jij binnenkort op een unieke locatie.

Facebook antwoorden