Open Huis: Appartementen Valkenswaard

Tijdelijke huurwoning ValkenswaardWe gaan weer een Open Huis organiseren en dit keer in het Brabantse Valkenswaard. Het open huis vindt plaats op vrijdag 18 maart a.s. en wij nodigen alle geïnteresseerden uit om de ruimtes te komen bezichtigen.

Interveste heeft onlangs een aantal mooie appartementen in beheer genomen in het centrum van Valkenswaard. De woningen zullen te zijner tijd plaats maken voor nieuwbouw. Tot die tijd zullen de vrijgekomen appartementen tijdelijk bewoond worden door bewoners va Interveste. En dat is goed nieuws voor woningzoekenden, want veel goedkoper kun je momenteel geen woning huren in Valkenswaard!

Valkenswaard

Valkenswaard ligt onder de rook van Eindhoven en heeft een een zeer levendig centrum met de meeste kroegen per inwoner. Het dorp staat tevens bekend om zijn vele festivals gedurende het jaar. Kortom, er is in dit dorp van alles te beleven.

Ben je benieuwd naar de woningen? Meld je dan aan voor het Open Huis op vrijdag 18 maart van 13:30 uur tot 15:30 uur. We vertellen graag hoe wij werken en als je je documenten al op orde hebt zou je zelfs direct kunnen tekenen voor de appartementen. Kortom: zet je koffers klaar en kom naar het Open Huis in Valkenswaard!

LET OP: Inmiddels hebben we genoeg aanmeldingen voor het Open Huis, dus is de inschrijving vanaf nu gesloten!