How-to: Je kleine woning/kamer optimaal benutten

Zit jij soms ook te klagen over je kleine kamer met weinig ruimte? Begrijpelijk, maar laatst heb je al kunnen zien dat men ook met één vierkante meter uit de voeten kan. Maar: de eigenaar van deze woning heeft alle voorzieningen die je nodig hebt om te leven. Benieuwd geworden?

buitenkant

Het huisje heeft een totale woonoppervlakte van 18 m2, wat redelijk overeenkomt met een grote studentenkamer. Van de buitenkant ziet het eruit als een gezellig, uitnodigend snoephuisje inclusief veranda en bovenverdieping met ramen. Daarnaast zitten er wielen onder, dus wanneer je je buren zat bent kun je ‘m zo aan de auto haken. Een soort semi-permanente sleurhut dus. Ideaal.

Indeling
Je beschikt over een woonkamertje inclusief bank, eettafeltje en televisie. Dat tafeltje is na gebruik trouwens weer in te klappen, waardoor je ruimte overhoudt. Daarnaast heb je een klein badkamertje en een keuken die van vrijwel alle gemakken is voorzien. Slapen doe je in het slaapkamertje, die zich bevindt op de vide. Hierdoor hoef je niet in te leveren op bedruimte, ondanks je maar in een klein huisje woont.

Kosten
En de prijs van dit leuke stekje? Zo’n 60.000 dollar. Dat is veel geld, maar dus súper goedkoop voor een volledig uitgerust huis. Daarnaast worden de huisjes met de hand gemaakt door Molecule Tiny Homes, en dat is uiteraard geen vrijwilligerswerk. Dus, zou jij hier wakker kunnen worden?