Superman’s virtual reality roller coaster

superman-six-flags-2

Ok ok, het is geen huis of woning, maar we waren nogal onder de indruk van de extra dimensie die werd toegevoegd aan dit gebouw van staal door …euh… de man van staal.

Deze rollercoaster in Six Flags Maryland (US) is al een belevenis op zich, maar er wordt nu een extra dimensie aan toegevoegd: Virtual Reality.Virtual Reality is een gesimuleerde omgeving gegenereerd door een computer die je zicht en soms ook gehoor laten prikkelen. Je kunt je zo dus wanen in een volledig andere omgeving. In dit geval is die omgeving, de wereld van Superman.

Je ziet dus niet meer wat je normaal zou zien, maar door middel van een virtual reality bril lijkt het of je meespeelt in een superman film. Als je al misselijk wordt van de Python in de Efteling…dan kunnen we een ritje in dit metalen gebouw niet aanraden. Voor een ieder die op zoek is naar wat extra spanning: aanrader!

Rondleiding met rollercoaster

Overigens kun je rollercoasters ook perfect combineren maar rondleidingen door huizen zoals een makelaar in Ermelo al eerder liet zien. Hij bouwde een rollercoaster door een huis waarmee hij gelijk een Internet hit genereerde. Leuk, maar helaas is het huis ondanks de bijna 4 miljoen views op Youtube nog steeds niet verkocht.

 

 

Facebook antwoorden