Bauke Mollema zet huis in Friesland te koop

Monaco

Hij mag dan wel geen podiumplaats hebben weten te bereiken, met zijn 11e plek was hij de beste Nederlander tijdens de Tour de France: Bauke Mollema. En dat heeft hem toch ergens genoeg winst opgeleverd, want hij zet zijn huis in Leeuwarden te koop om te verkassen naar Monaco.

Zijn huis kocht hij destijds voor 287.500 met een hypotheek van 399.000. Nu staat het huis te koop voor €309.000. Dat er een verlies wordt geleden van 90.000 lijkt Mollema niet te kunnen deren. Om in Monaco te kunnen wonen moet je een serieuze zak geld meenemen, anders kom je er niet eens in. En dan hebben we het nog niet eens over het levensonderhoud. Wil je in de populaire nachtclub Jimmy’z een wijntje bestellen, dan mag je direct even 40 euro afrekenen. Dat is voor een glas…niet voor de fles.

Veel keus qua woningen is er niet. Monaco bestaat voornamelijk uit hoogbouw en dus woont bijna iedereen in een appartement. Ook Bauke Mollema heeft zijn oog nu dus laten vallen op een van die appartementen.

Het huis in Leeuwarden telt vier slaapkamers en is 150 vierkante meters groot en ligt in het stadscentrum van Leeuwarden. Dus als Monaco onhaalbare kaart is, misschien is Leeuwarden dan een goed alternatief. En als ook dat niets is, kijk dan even bij ons actuele woningaanbod. Het is in elk geval een heel stuk goedkoper!