Floortje Dessing verkoopt eindelijk huis

Abcoude-Gein-Noord-75-01
Huis Floortje Dessing verkocht

Floortje Dessing heeft eindelijk haar huis weten te verkopen, zo meldt de website BekendeBuren.nl. Ze kocht het in 2012 en al anderhalf jaar later stond het weer te koop. Nu heeft ze het optrekje in Abcoude met winst verkocht voor 420.000 euro.

Al helemaal leuk voor Floortje als je weet dat er geen hypotheek zit op het huis, dus de bankrekening staat weer even vol. Het huis is niet erg groot, maar wel prachtig ingericht. De keuken is van allerlei nieuwe snufjes voorzien en ook een bootje kan gemakkelijk worden aangemeerd aan de achterkant van de tuin. Vanaf de steiger heb je een prachtig zicht op het water (de Gein) achter het huis.

Het huis is voorzien van kleine perenboomgaard en bevat twee woonlagen. Eigenlijk heeft Floortje er zelf niet heel veel van kunnen genieten omdat ze, zoals je misschien wel begrijpt, bijzonder vaak in het buitenland zit voor opnames en reportages. Voorlopig heeft ze in elk geval weer genoeg centjes om de hotels weer te kunnen betalen.

Facebook antwoorden