Martin Gaus verkoopt mega luxe villa

Hij is de Cesar Millan van de lage landen en was vanaf 1981 tot 2002 bijna wekelijks op TV te bewonderen met zijn programma Dierenmanieren. De bekendste dierenspecialist van Nederland heeft met al zijn scholen, opleidingen en lezingen goed geboerd en dat heeft hij deels geïnvesteerd in zijn woning in Lelystad. Nu verkoopt Martin Gaus deze spectaculaire villa.

De villa staat al een paar maanden te koop, zo vertelt Funda ons. De vraagprijs is €750.000,-. Dat lijkt veel, maar als je de foto’s ziet dan weet je waarom. Zo heeft Martin Gaus de luxe om zowel in de winter als zomer in het zwembad te plonsen, want er is zowel buiten als binnen een bad aanwezig. En dat naast werken relaxen ook erg belangrijk is blijkt uit het feit dat er een complete wellness ruimte met jacuzzi en sauna en er is een felrode bioscoop waar je op je gemak Dierenmanieren terug kunt kijken. En naar de sportschool hoef je niet: er is uiteraard een eigen fitnessruimte aanwezig.

Maar ook de leefruimtes liegen er niet om. Een zeer grote woonkeuken met bijzonder veel lichtinval en een woonkamer die overloopt in een bibliotheek. Verder telt het huis nog vier slaapkamers.

Het verschil tussen de hypotheek op het huis van €472.268,- en het verkoopbedrag van €750.000,- kan Martin straks op zijn spaarrekening bijschrijven. Nu eerst even het huis nog zien te verkopen.

Bron: Bekende Buren