Binnen 3 stappen een woning vinden

Om snel een passende antikraak- of tijdelijke huurwoning te vinden bij Interveste geven we je een paar snelle tips om je kans van slagen een stuk groter te maken.

 

Inschrijven bij Interveste voor antikraak of tijdelijke huur

Om snel een woning te kunnen vinden heb je allereerst een Mijn Interveste account nodig. Met een Mijn Interveste account kun je direct reageren op alle beschikbare ruimtes. Daarnaast kun je e-mail alerts instellen om als eerste nieuw beschikbare ruimtes in jouw regio te ontvangen.


 Zorg ervoor dat alle documenten snel en correct zijn geüpload

Alle documenten die we in elk geval nodig hebben om je mee te nemen in de selectieprocedures staan op deze documentenpagina. mocht je er niet helemaal uitkomen, klik dan op de uploadpagina op het vraagtekenicoontje voor meer informatie. Wil het daarna nog niet lukken dan worden veel vragen beantwoord op onze Veelgestelde Vragen pagina. Nog steeds geen succes? We zijn ook via Facebook Messenger te bereiken tijden kantoortijden. Van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur.


Reageer op een beschikbare ruimte

Reageer op een woonruimte waar jij belangstelling voor hebt. Om voor een bezichtiging in aanmerking te komen dien je een volledig en goedgekeurd dossier te hebben. Het kan voorkomen dat je niet wordt uitgenodigd voor een bezichtiging omdat er gewoonweg teveel goede dossiers en woningzoekenden zijn (die eerder gereageerd hebben).



Lever alle benodigde documenten z.s.m. in via Mijn Interveste account om jouw kans voor een (nieuwe) woonruimte te vergroten!