Babysitten in een spookhuis. Iets voor jou?

familie spookhuis zoekt oppas

Wordt rijkelijk beloond om op te passen in een spookhuis. Let wel op, alleen het afgelopen jaar hebben vijf oppassers  al zelf hun ontslag aangeboden wegens bizarre gebeurtenissen in het huis. 

Een Schotse familie is op zoek naar een oppas voor hun kinderen. Het historische huis is gevestigd in een klein dorpje dichtbij de Schotse grens.  De ouders en tevens eigenaar van het spookhuis hebben via een advertentie laten weten dat vijf oppassers weg zijn gegaan vanwege ‘bovennatuurlijke incidenten’. Toch hebben zij zelf nog niets bovennatuurlijks meegemaakt sinds zij er wonen.

Luxe in ruil voor Moed

Op jaarbasis krijgt de oppas omgerekend 74.000 euro. Daarnaast krijgt de oppasser eigen vertrekken met luxe kamer, badkamer en keuken. Ook krijgt hij 28 vakantiedagen per jaar en dat allemaal voor het passen op twee kindjes van vijf en zeven jaar oud.

De directeur van Childcare.co.uk was verbaasd toen hij de advertentie las. Personeelsleden waren in het begin ook sceptisch over de inhoud van de advertentie. Na een conversatie met de familie en het feit dat vijf voorgangers binnen een jaar weg zijn gegaan, wist het personeel dat het een oprechte aanbieding was.

Verbale verzekering

De familie verzekerd dat de oppasser niet bang hoeft te zijn dat hem of haar iets zal overkomen, maar vertelt daarnaast wel dat er een sterke houding nodig is wil je in aanmerking komen voor deze functie. Ben je niet snel bang en geïnteresseerd in een avontuur in Schotland? Reageer op de advertentie  via Childcare.co.uk.

Update: Er hebben momenteel al meer dan 3000 mensen gesolliciteerd op deze functie. Door de overweldigende aantal reacties heeft de familie besloten om een geschikte kandidaat te vinden binnen deze groep. Vind jij dit een gemiste kans of juist een opluchting? Laat het ons weten door hieronder te reageren op het artikel.