Gebouw of boekenkast

Regelmatig krijgen we verhalen of berichten onder ogen van de opmerkelijkste gebouwen op de wereld. Soms zijn deze extreem qua design, soms ook buitengewoon subtiel vormgegeven. We scharen dit gebouw onder de laatste. Dit gebouw heeft aan een kant een complete boekenkast met boeken van twee meter hoog.

De boeken zijn erop geschilderd met een prachtig 3D effect.

Het gebouw staat in Zhejiang in China en wordt nog specialer als je weet dat de andere zijkant van het gebouw volledig beplant is met duizend struiken. En vond je dit nog niet genoeg: op het dak vind je een golfbaan én een voetbalveld. Gelieve wel even een paar extra ballen mee te nemen, anders zul je elke keer het 20-meter hoge gebouw af en op moeten.

Zhejiang gebouw boekenkast

Zhejiang gebouw boekenkast

Facebook antwoorden