Ouders zetten 30 jarige zoon hun huis uit via rechter

Als je bij je ouders blijft wonen kun je een hoop geld besparen. Dat dacht de Amerikaanse Michael Rotondo ook. In 2010 raakte hij zijn baan kwijt op zijn 22ste en zou weer bij zijn ouders gaan wonen. Nu 8 jaar later woont hij er nog steeds. Maar niet lang meer!

Michael Rotondo weigert te vertrekken ondanks meerdere waarschuwingen en aanbiedingen van zijn ouders. Daarop stapten de ouders naar de rechter. Die besloot deze week dat Michael per direct het huis uit moest.

Nooit huur betaald

In al die jaren heeft Michael nooit huur betaald of meegewerkt in het huishouden. De ouders boden hem 1100 dollar aan om weg te gaan en gaven meerdere tips mee. Verkopen van onnodige spullen, een baan regelen en een appartement. Zijn moeder bood hem aan te helpen te zoeken. Michael weigerde. In de tussentijd heeft Michael nog steeds geen baan en dat terwijl er werk genoeg is. Michael kreeg zelfs een baan aangeboden bij een Pizza dienst en zou daarbij 1100 dollar cash krijgen. Michael weigerde.

Hoger beroep

De rechter stelde de ouders per direct in het gelijk: Michael moet het huis uit. Michael is het daar echter niet mee eens. Hij gaat in hoger beroep. Tsja…hij heeft immers tijd zat.

Facebook antwoorden