“Ik bekeek dit huis en nu heb ik geen glazuur meer op mijn tanden”

Groen met wit interieur
Huis op Funda gaat los op Twitter

“Ik bekeek dit huis en nu heb ik geen glazuur meer op mijn tanden.” Het is een van de vele reacties die volgden nadat men erachter kwam dat dit huis in Bergschenhoek op Funda te koop stond. Smaken verschillen, maar de reacties op Twitter lijken toch wel allemaal uit te wijzen dat het interieur van deze woning op zijn zachts gezegd “excentriek” te noemen is.

Zelfs aan de buitenkant glimt dit huis van kelder tot nok. Maar vooral de woonkamer leidt tot verbazing. De ruimte is volledig groen met wit. Een andere kleur, behalve wat zilverkleurig metaal, kom je er niet tegen. Michel vraagt zich in een reactie af of de Hulk hier woont. De keuken is daarentegen juist zwart met wit. Net zoals de gang en de trap naar boven.

De zwart met zilveren slaapkamer is van bed tot behang voorzien van allerlei ornamenten. En dan blijkt dat er ook nog een jongetje en meisje moeten hebben gewoond, want er is een felroze kinderkamer en een hemelsblauwe babykamer. Ook de badkamer voor hem en haar zijn voorzien van allerlei ornamenten. Karin vindt dat je er gewoon even een beetje doorheen moet kijken, een donkere zonnebril wordt aangeraden.

Hobbykamer

En dan is er nog die Amerikaans/Engelse ruimte. Hoewel het omschreven wordt als hobbykamer vraagt Saartje op Twitter zich af of dit niet de wapenkamer is.  

Wapenkamer

Een ding is zeker. Deze mensen hebben veel werk gehad om deze woning in een voor hen zo perfect mogelijke staat te krijgen. Wat een ander er van vindt… ach. Het huis staat te koop voor € 525.000 in Bergschenhoek en is prachtig gelegen aan De Rotte.

 

Facebook antwoorden