Halloween in Didam

Didam - antikraak school - halloween project 2018

Dit antikraak schoolgebouw werd door Willem in een paar weken helemaal omgetoverd in een Halloweenschool. En dat gaf inspiratie voor een eigen winkel.

Willem woont sinds december 2017 in een voormalig schoolgebouw in Didam. Het is een vrij groot gebouw en aangezien Willem behoorlijk creatief is bedacht hij iets met het pand waar de buurt ook nog iets aan heeft: Een halloween thema. Met licht en geluidseffecten, speciale fluoriserende stickers en uiteraard veel spinnenwebben en skeletten bouwde hij dagenlang aan de meest creepy ruimtes. Overigens bleken het idee en de uitvoering ervan zo inspirerend te werken dat Willem er ook als zelfstandig ondernemer mee aan de slag gaat samen met andere professionals. 

Griezelen maar!

Mooi project en ook gemeente Montferland waar Didam bij hoort, ondersteund het project in hun school van harte. Dat er maar veel mensen van mogen gaan genieten griezelen.

 

Facebook antwoorden