Verkoop huis Bassie is een circus online

Huis Bas van Toor te koop

Er is online nogal wat commentaar op de manier hoe het huis van clown Bassie te koop wordt aangeboden. Een videoreportage van De Telegraaf omschrijft het pand als veel te duur (het wordt aangeboden voor 550.000 euro) en tevens gebruikt de makelaar truukjes om de slechte staat te verbergen, zo vinden zij.

Bas van Toor woont er al twee jaar niet meer, omdat hij zelf niet meer goed ter been is na langdurige ziekte. De dochter van de clown geeft aan dat er genoeg geĂ¯nteresseerden zullen zijn voor het oude pand. Het staat in het centrum van Vlaardingen en heeft zicht op de haven en op de veelal prachtige aangemeerde boten. Het is ook nog eens gelegen vlak achter de markt. Hoewel er wel iets aan het pand moet gebeuren is de locatie zo mooi dat we vermoeden dat samen met al deze externe aandacht voor het pand, De Telegraaf het (weer) mis gaat hebben en het pand met gemak verkocht gaat worden. Beetje stucwerk, likje verf, nieuw tapijtje.

Mocht het nou niet snel genoeg gaan, beste Bassie: Wij kunnen het met gemak beheren tegen de leegstand! Neem maar even contact op met ons ;).

Brand in het pand

Het pand kwam een aantal jaren terug nog in het nieuws door een keukenbrand. Bas van Toor stond er toen wat gelaten bij. Volgens de verslaggever van De Telegraaf ging zijn huis “in vlammen op”. Dat klinkt spectaculair, maar is niet helemaal correct. De keuken was wel verwoest en de brandweer had een gat in het dak gemaakt. Maar het was vrij snel onder controle allemaal en de keuken en het dak zijn weer helemaal opgebouwd.

Vreemde vloeren…

Wel een juiste constatering maken ze wat betreft de vloeren van de woning. Die zijn met een fotobewerkingsprogramma bewerkt en “afgeplakt met een grijze laag”. Maar in de spiegeling in de kast van een van de foto’s zie je de oude houten vloer die er ligt. Lijkt ons ook niets mis mee. Wel een beetje vreemd om die van zo’n grijze laag te voorzien.

Vlaardingen woning clown Bassie

Het huis wordt aangeboden via Funda. Wat denk jij? Zal het huis snel verkocht zijn?

Facebook antwoorden