Duurste ‘appartement’ van Nederland wordt gebouwd in Rotterdam

The Box in Rotterdam - Het duurste appartement van Nederland

Landgoed De Wielewaal is het duurste landgoed van Nederland. Maar dat is mede omdat je er Bentleys en een enorme lap grond bij krijgt. Ook zijn er tal van andere villa’s in Nederland die we tot de duurste huizen van Nederland mogen rekenen. De duurste villa op Funda staat momenteel in Aerdenhout. We hoeven in elk geval niet meer te bekijken welk appartement straks het duurste is van Nederland. Want in Rotterdam komt ‘The Box’, een bijzonder groot appartement. Kostenplaatje: 15 tot 20 miljoen euro (we kunnen er een miljoen of wat naast zitten).

Het wordt geen vrijstaande woning of penthouse. The Box zal midden in een nog af te bouwen wooncomplex, genaamd Bay House (wat al goed klinkt) worden ingebouwd. Het is letterlijk een in het oog springende, zeer grote box in het complex met uitzicht over de Rijnhaven.

The Box - Duurste appartement Nederland
@Frame Vastgoed – Brielle

Drie etages hoog, 1000 m2 vloeroppervlakte

 The Box wordt drie etages hoog, heeft 1000 vierkante meter vloeroppervlak en zal zeer bijzonder ingericht worden. We mochten namens het ontwerpbureau Kolenik Design, al enkele foto’s tonen om te laten zien hoe het interieur eruit kan komen te zien. Maar hierbij moet worden gemeld dat het uiteraard geheel naar eigen smaak aan te passen is. De designs tonen een spel van glas, water, hout en steen die de basis vormen van het interieur. Mocht je toch zelf gordijnen willen bestellen, zorg dan voor voldoende stof: de zitruimte wordt 12 meter hoog en bevat volgens onderstaand design een grote openhaard en een werkelijk waar prachtige kroonluchter.  Het samenspel van dit alles oogt bijzonder modern en licht.

@Kolenik Design

Er lijkt al interesse te zijn…

Er is geen verkoopkaartje geplakt op het pand aangezien dat bij dit soort projecten bijna onmogelijk is. Maar naar verwachting gaat het tussen de 15 en 20 miljoen kosten. En er lijken al geïnteresseerden te zijn voor The Box. Mocht je zelf ook interesse hebben, dan kun je contact opnemen met Frame Vastgoed in Brielle. Ook kun je bij interesse op de website van Bay House al laten weten dat je interesse hebt.

…en anders kun je ook antikraak wonen.

Mocht 15 miljoen toch een beetje veel zijn voor je portemonnee, dan vind je bij ons ook antikraakwoningen en tijdelijke huurwoningen waar je soms al voor € 95 per maand kunt wonen. Maar dan heb je nu in elk geval iets om van te dromen.

Bekijk hier het beeldmateriaal van The Box. (Via Kolenik Eco Chic Design en Frame Vastgoed).

Facebook antwoorden