Zorginstelling / burgemeestershuis

Door veroudering of veranderingen op het gebied van veiligheid en zekerheid maar ook door herindeling kan het voorkomen dat grotere panden tijdelijk leeg komen te staan. Deze grotere panden met meerdere ruimtes zijn zeer gevoelig voor verpaupering en krakers liggen op de loer. Bewaking of bewoning van zo’n pand is de perfecte methode om ervoor te zorgen dat het gebouw de bescherming krijgt die het verdient.

Antikraak Beneden Leeuwen Herenhuis 1

Tijdelijke bewoners – huiswachten

Interveste kan zeer kort voor de sloop, renovatie of verkoop volledig ontruimen en opleveren. Interveste plaatst tijdelijke bewoners, huiswachten, die niet alleen wonen maar ook waken. Onze goed geïnstrueerde huiswachten worden voorzien van een brandveiligheidspakket en kunnen dag en nacht een beroep doen op onze calamiteitendienst.

Huismeesterdiensten

Daarnaast biedt Interveste voor deze grotere projecten huismeesterdiensten, een aantrekkelijk alternatief voor een reguliere onderhouds- of bewakingsservice. Omdat ook de betrokkenheid van buitenaf van belang is, informeren wij politie, brandweer en omwonenden.

Vooral scholen, zorginstellingen en gemeentelijke panden lenen zich voor dit type bruikleen.