Huishoppen

Huishoppen Interveste antikraakHuishoppen is een door Interveste bedacht concept om uw leegstaand pand zeer kort te laten bewonen. We bieden de bewoners een contract waarin staat wat de einddatum is van de bewoning. Dit is bijzonder handig als u uw pand zeer kort wilt beveiligen/laten bewonen.

Zo hebben we zowel in grote steden als kleinere dorpen projecten gehad die werden aangeboden als huishopproject. Bewoners willen kortstondig ergens in een andere leefomgeving zitten. Juist even weg van de drukte van de stad of net andersom: men wil vanuit een grote stad op zoek naar nieuwe werk- of woonomgeving. Dit geeft ze een uitstekende kans van slagen.

Voor de opdrachtgever enkel pluspunten

Voor de opdrachtgever enkel pluspunten. De bewoners beveiligen met veel enthousiasme het te bewonen pand zoals een flatgebouw. Ongenode gasten zullen niet snel een bewoond pand binnentreden en dus verminderd de kans op braak, brand en verpaupering aanzienlijk. Daarnaast kan de opdrachtgever na het verlopen van het huishopproject direct verder met de doeleinden die hij voor ogen heeft met het pand.