Huishoppen

Huishoppen is een door Interveste bedacht concept om uw leegstaand pand zeer kort te laten bewonen. We bieden de bewoners een contract waarin staat wat de einddatum is van de bewoning. Dit is bijzonder handig als u uw pand zeer kort wilt beveiligen/laten bewonen.

Zo hebben we zowel in grote steden als kleinere dorpen projecten gehad die werden aangeboden als huishopproject. Bewoners willen kortstondig ergens in een andere leefomgeving zitten. Juist even weg van de drukte van de stad of net andersom: men wil vanuit een grote stad op zoek naar nieuwe werk- of woonomgeving. Dit geeft ze een uitstekende kans van slagen.

antikraak-huishoppen-Helmond-interveste_400x260Voor de opdrachtgever enkel pluspunten. De bewoners beveiligen met veel enthousiasme het te bewonen pand zoals bij dit buurthuis. Naast de eigenaar van het pand was ook met name de buurt zeer te spreken over deze zeer kortstondige bewoning. Er was duidelijk sprake van bewoning en door de activiteit in het pand bleven ongenode gasten weg en het gebouw in goede staat. De opdrachtgever kon daarna met een gerust hart zijn pand weer gebruiken voor andere doeleinden.