Boerderij Haaren

In het groene buitengebied van Haaren, staat deze prachtige boerderij die inmiddels al 110 jaar oud is. De boerderij is opgetrokken in steen en heeft een zadeldak die sinds 1975 gedekt is met betonpannen. In de woning zijn nog verschillende authentieke elementen aanwezig o.a. kelder met opkamer, bedstee en schouw met plattebuiskachel en originele tegels. Er is ook nog een voormalig bakhuis aanwezig hierin is de beregeningspomp geplaatst. De woning is nog in originele staat, er is alleen een tussenmuur in de woonkamer verwijderd. De benedenverdieping is gedeeltelijk voorzien van thermopane ramen. Het rompgebouw ziet er strak en degelijk uit.

Indeling begane grond:

Bijkeuken met wasruimte, keuken met kelder en opkamer, woonkamer en slaapkamer en speelkamer met bedstee. Verdieping: open zolder met enkele slaapkamers.

De totale inhoud van de woning is ca 850m3 (excl. achterhuis en bakhuis).

Over Haaren en de omgeving

De gemeente Haaren bestaat sinds 1997 uit de dorpjes Haaren, Esch, Biezenmortel en Helvoirt. Vanaf 1 januari 2021 zal Haaren bij Oisterwijk samengevoegd worden en worden de andere dorpen verdeeld over naastgelegen gemeentes zoals Vught en Boxtel.
Oisterwijk is gelegen aan het prachtige natuurgebied: de Kampina en staat bekend om de bossen en vennen. Ook Haren is omgeven door landelijk groen en te midden van dit groen kun je dus wonen in deze boerderij.

Wegen en verbinding

De weg voor de boerderij gaat over in een zandpad dat het bos inloopt. Prachtig om even een lekkere wandeling te maken! Via Rijksweg N65, die op 5 minuten rijden ligt, heb je een directe verbinding met ‘s-Hertogenbosch en Tilburg. Het centrum van Haaren ligt op 2 minuten van de boerderij.

De kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 115,- per persoon/per maand. Dat is exclusief gas, water en elektra. Voor deze unieke woning zijn wij uitsluitend op zoek naar 2 personen die gaan samenwonen!

Direct naar dit object

Facebook antwoorden