Boerderij Megen

Wil jij graag rustig wonen midden in de natuur? En ben je bereid om op een vrijstaande woonboerderij te passen? Dan is dit aanbod speciaal voor jou!

In het gezellige Megen hebben we namelijk een boerderij beschikbaar. Met maar liefst 150 vierkante meter woonruimte kun je in deze boerderij leven als een koning. Je hebt een ruime woonkamer met daarnaast een grote keuken die van alle gemakken is voorzien tot je beschikking. Ook vind je hier een extra toilet.

De bovenverdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer.

De woning is omringd door een mooie tuin en groene weilanden. Ook mag je de naastgelegen schuur gebruiken als parkeerplaats voor bijvoorbeeld je auto of fiets. 
Kort samengevat: deze boerderij is een plek waar je jouw eigen paleis van zou kunnen maken!

Over Megen

Ondanks dat Megen een kleinere stad is, zijn er genoeg activiteiten in de omgeving.
Houd je van kunst en cultuur? Ga een dagje naar het Hof van Lof Megen.
Wil je lekker tafelen of borrelen? Bezoek een van de vele brasserieën en restaurants in de buurt (of bestel en laat bezorgen gedurende de lockdown).
Trekt de natuur jou meer? Waarom breng je niet eens een bezoekje aan De Tuinen van Appeltern.
Binnen 10 minuten rijden sta je midden in het centrum van Oss. Andere steden kun je makkelijk bereiken door de nabijgelegen A50 en A59.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 115,- per persoon/per maand. Dat is exclusief gas, water en elektra. Voor deze unieke woning zijn wij uitsluitend op zoek naar 2 personen die gaan samenwonen.

Direct naar dit object

Facebook antwoorden