Antikraak werkruimtes in voormalige huisartsenpraktijk

Tijdelijke werkruimtes Waalwijk 

De voormalige huisartsenpraktijk aan de Wilhelminastraat in Waalwijk zal binnenkort weer bedrijvigheid tonen. Leegstandbeheerder Interveste zal het pand tijdelijk gaan beheren tegen leegstand. Meerdere ondernemers die op zoek zijn naar betaalbare werkruimte krijgen hiermee de kans de ruimtes te betrekken.

WAALWIJK – Het pand aan de Wilhelminastraat staat al geruime tijd leeg. De eigenaar is momenteel nieuwe plannen aan het ontwikkelen voor de locatie. Aangezien herontwikkeling tijd kost en er momenteel geen huurders zijn voor het pand, is er een oplossing bedacht tegen de huidige leegstand. Ondernemers kunnen vanaf heden de ruimtes gaan betrekken op bruikleenbasis (ook wel antikraak genoemd) tot er een nieuwe invulling is bedacht voor het pand.
Door de bedrijvigheid blijft het pand beschermd en het voordeel voor de lokale bedrijfjes en ondernemers is dat ze een bijzonder betaalbare kantoor- of werkplek tot hun beschikking krijgen.

Voor vele ondernemers interessant

“De ruimtes kunnen voor vele ondernemingen interessant zijn”, zo geeft woordvoerder van Interveste Maarten de Gans aan. “Denk aan fotostudio’s, leslokalen voor dans, yoga of cursussen. De bedrijvigheid draagt bij aan de veiligheid en bescherming van het pand en de leefomgeving.”

Het is momenteel nog niet duidelijk wanneer het pand in Waalwijk een definitieve invulling krijgt of in welke vorm dat zal zijn. Geïnteresseerden kunnen reageren via de website van Interveste.

OPEN HUIS WERKRUIMTE WAALWIJK

LET OP: 0p 5 december houden we Open Huis in Waalwijk voor alle ondernemers die de werkruimtes graag even willen zien. Heb je vragen over de ruimtes, onze werkwijze of Interveste zelf? Stel deze dan op 5 december: we beantwoorden ze graag! Je kunt je hieronder vrijblijvend aanmelden voor het Open Huis.

Update: Het Open Huis heeft reeds plaats gevonden.

Facebook antwoorden