Badkamer in je woonkamer voor 9 ton in Amsterdam

We waren even verbaasd toen we het zagen. Dit ‘pareltje op eigen grond’ zoals de makelaar het noemt aan de Wingerdweg in Amsterdam staat te koop voor 9 ton. Dat is nog niet zo opmerkelijk misschien, maar als je de foto’s ziet begrijp je waarom Twitter losgaat over deze Funda advertentie.

De woonkamer op de begane vloer is namelijk voorzien van een bad. Inclusief douchegordijnen, want anders kan er water op je houten vloer komen natuurlijk. De makelaar vermeldt dit overigens niet bij bijzonderheden of de omschrijving van de woonkamer.

Wel geeft de makelaar op Funda aan: “Ze is door de indeling uitermate geschikt voor dubbele bewoning, maar kan ook perfect fungeren als gezinshuis. ” Handig opgelost dus zo.

Anneke (@hetlevenvanann) verwoordt het mooi op Twitter: “Wanneer je heel graag in bad gaat maar niets van de gezelligheid in de woon-/eetkamer wil missen.

Opzichterswoning St Rosa Klooster

De voormalige opzichterswoning van het St Rosa Klooster wordt daarna nog vele malen met hilarische zinnen aangehaald. Zoals Hjalmar, die aangeeft het juist superhandig te vinden voor feestjes. IJsblokjes in het bad en volgooien met drankjes.

Rust, ruimte en privacy

En Paulien merkt op bij ‘Rust, ruimte en privacy’: “Hmz… als je in bad zit?”

Verder moeten we bekennen: het is een prachtig huis uit 1954 in Amsterdam met 184 meter grond. En dat willen velen wel bezitten in de Hoofdstad. En dat bad… dat kan er natuurlijk gewoon uit. Net zoals de dolfijnen stickers op de muur en het douchegordijntje. Of je laat het lekker zitten/staan. Waar je van houdt 🙂

Facebook antwoorden