Belangrijk nieuws over je gegevens

Je zult er de laatste weken veelvuldig berichten over hebben gehad: meldingen over GDPR ofwel Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Het is een door de Europese Unie ingestelde wetgeving om jou te helpen beschermen met de beveiliging van je (persoons)gegevens en om duidelijk te krijgen wat een partij doet met je gegevens.

Ook Interveste slaat gegevens op. Denk bijvoorbeeld aan e-mailadressen om de nieuwsbrief te versturen. We maken ook gebruik van de documenten die je zelf kunt uploaden met het documenten systeem in Mijn Interveste. De e-mailadressen zijn ook nodig voor de e-mail alerts als we nieuwe woonruimtes hebben. Wij hebben de afgelopen maanden dan ook hard gewerkt om hier nog meer duidelijk over te geven en uiteraard is ook ons privacybeleid hierop aangepast.

Data verwerken Interveste

Goedkeuring voor het verwerken

Als je nu inlogt met je Mijn Interveste account zal gevraagd worden om goedkeuring te geven voor het verwerken van die gegevens. We hebben deze nodig om te kunnen bepalen of je überhaupt volgens de wet via ons mag wonen. Dus wil je deze gegevens niet langer delen (misschien ben je niet meer op zoek naar een huis of werkruimte), dan heb je de mogelijkheid om je account te verwijderen. Je verwijdert daarmee ook direct al je opgeslagen gegevens in je Mijn Interveste account zoals de documenten die je geüpload hebt.
Let op: als je je account verwijdert, kunnen we de bestanden ook echt niet meer terugvinden.

Uiteraard kun je weer opnieuw een account aanmaken. Je zult dan wel opnieuw alle gegevens in moeten vullen en moeten betalen voor je account.
Je verwijdert hiermee niet een eventuele inschrijving op de Infonet nieuwsbrief. Meer informatie daarover vind je hieronder.

Nieuwsbrief

Eerder vroegen we al expliciet om je e-mailadres als je onze nieuwsbrief van Infonet wilde ontvangen door middel van een zogenaamde opt-in. Je kunt je ook altijd uitschrijven van deze nieuwsbrief mocht je dat willen. Onder elke nieuwsbrief, zo ook onder deze, staat een afmeldlink. Je ontvangt dan niet langer nieuws en berichtgeving over woningen en woonruimtes. Mocht je toch op de hoogte willen blijven van onze acties, de woonruimtes en het woningnieuws dan hoef je verder niets te doen.

Wil je meer informatie? Dan kun je alles nalezen in onze privacyregeling.

Inschrijven Interveste Nieuwsbrief