Bieden op huis uit Stranger Things

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Stranger Things fans opgelet: binnenkort kun je bieden op het huis waar de familie Creel in woont in het vierde seizoen van de serie. Je moet wel een aardige som geld meenemen, want heel huis zal volgens entertainment website TMZ 1,5 miljoen euro moeten opbrengen.

De familie Creel was een familie die in 1959 een huis kocht in Hawkins, Indiana. Tijdens hun verblijf ervoeren ze vreemde en bovennatuurlijke gebeurtenissen in hun huis. Dit resulteerde vervolgens in een meervoudige moord gepleegd in de woning. Het huis werd daarna verlaten en stond jarenlang leeg. Mr. Creel werd opgenomen in een psychiatrische inrichting vanwege zijn klaarblijkelijke rol bij de moorden.

Stranger Things

STRANGER THINGS is een science-fiction/horror serie gemaakt, geschreven en geregisseerd door de Duffer Brothers. De show werd uitgebracht als een originele Netflix-serie die op 15 juli 2016 in première ging. De show speelt zich af in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de vroege tot midden jaren tachtig. Wanneer een jonge jongen verdwijnt, raakt Hawkins verwikkeld in een buitengewoon mysterie met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten. Een vreemd klein meisje blijkt daarna een hoofdrol te spelen in de serie.

Het huis zoals in de serie in de jaren ’80

Huis in het Amerikaanse Rome

Het huis werd oorspronkelijk gebouwd in 1882 als bed and breakfast. Dus geschiedenis heeft het genoeg. Het werd in 2019 voor slechts 350.000 dollar aangekocht en volledig gerenoveerd en opgeknapt. Vooral door de Netflix serie is het huis in waarde gestegen. De zes slaapkamers en vijf badkamers tellende woning zou bijna 5 keer zoveel waard zijn als de aanschafsprijs drie jaar geleden.

Het huis in de jaren ’50 (en zoals het nu echt is)

 

Je kunt tot het eind van de maand bieden op het huis bij de makelaar van het pand: Toles, Temple & Wright