Binnenkijken: Zo woont Vladimir Poetin

Tot op de dag van vandaag is er weinig bekend over het privéleven van de Russische president. Wél zijn we te weten gekomen hoe de $ 1,4 miljard dure villa van Vladimir Poetin er van binnen uitziet. En we kunnen je vertellen, het is niet mis!

Vladimir Putin
Russische president, Vladimir Poetin

$ 1,4 miljard mansion

Vladimir Poetin is één van de meest besproken wereldburgers van deze tijd. Wat we van hem weten is dat hij verschillende grote huizen en villa’s heeft over de hele wereld. Maar dit paleis van $ 1,4 miljard staat in St. Petersburg en is bizar groot. De villa heeft drie gigantische woonlagen, een paar bijgebouwen en is goed, steengoed beveiligd. Het paleis heeft namelijk een omheining van meer dan zes meter hoog! Daarnaast heeft Poetin goede bewaking vanaf de Zwarte Zee. Vissers zijn zelfs niet geoorloofd om op redelijke afstand van Poetins privé strand (ja…. je leest het goed) te vissen. Aan beveiliging van de Russische president geen gebrek dus.

‘Hookah’-room

Dat Poetin zich nooit hoeft te vervelen in zijn gigantische paleis moge duidelijk zijn. Zijn villa is zelfs zo onwijs groot, dat het over alle faciliteiten beschikt die men in een gemiddeld stadje ook heeft. Op het landschap van Poetin vind je namelijk een ijshockeybaan, een bioscoop, een wellness-centre met Turkse baden en een grote wijnbar. We doen er nog een schepje bovenop: Poetin heeft namelijk ook zijn eigen kerk, een dubbel helikopterplatform en een eigen casino. Wist je dat Poetin in in deze ‘private mansion’ zelfs een ‘hookah’-room heeft? Dat is dus een ruimte voor zijn dames van plezier, van lichte zeden, lichtekooi…nou ja hoerenkiet dus. Deze ruimte beschikt over vele banken met velvet accenten en een podium met paal erop, waar shows gegeven kunnen worden door danseressen. In het onderstaande videofragment hoor je daar meer over.

Ondergrondse tunnels

Als je toch niet over geld hoeft na te denken, kun je ook maar beter gewoon ondergrondse tunnels aanleggen, die leiden naar een eigen betoverend privé strand. Toch?
Nou, dat is precies wat Poetin bij dit paleis ook gedaan heeft. De tunnels brengen je namelijk naar de kust en zijn privéstrand waarvan het uitzicht op zee ongetwijfeld betoverend zal zijn.

Binnenkijken?

Benieuwd hoe het $1,4 miljard dure paleis van Poetin er van binnen uitziet? Je bekijkt het hieronder:

Interveste  Vladimir Putins home