“Bots op zn neus jonguh!” New Kids-friettent gaat plat

De laatste Knoeperds en Jos Brinkies gaan over de toonbank. Het is einde oefening voor de meest bekende frietkot van Nederland in Maaskantje: ‘t Pleintje. Een sloopkogel(tje) maakt deze maand korte metten de hangplek voor de New Kids acteurs.

Op de vraag ‘Ja wie is hier nou de snackbar? Jij of ik?’ kon Melissa van Hintum sinds 2017 haar naam als antwoord geven. Zij kocht het pandje van de oorspronkelijke eigenaar Eric van Zandbeek die hoogtijdagen beleefde in zijn frietkraam. Van heinde en ver kwamen bezoekers bestellen in deze legendarische kraam. Dat weet Melissa ook en daarom heeft ze ook een dubbel gevoel bij de sloop. Maar het is niet meer van deze tijd. In plaats van het houten kraampje met krukjes bij het raam komt er een stenen pand, twee keer zo groot en mét toiletvoorzieningen.

New kids Frietkar

En ja, Melissa verwacht dat ze toch wel klandizie gaat mislopen. Er komen nog steeds mensen met allerlei vragen over de film en het verleden. Aan het Brabants Dagblad vertelt ze dat ze enkele memorabilia gaat gebruiken in de frietkar die ze tijdens de verbouwing gaat gebruiken. Als het nu een New Kids frietkar wordt kunnen ze die tevens inzetten bij feestjes en partijen.

Ach…gelukkig hebben we de beelden nog:

Interveste  New kids bestellen friettent Maaskantje
Facebook antwoorden