Club van Vrijwilligers logo

Club van Vrijwilligers – Chauffeur

De Interveste Club van Vrijwilligers is een club van een grote groep woningzoekenden en bewoners die nét even iets meer willen doen voor de maatschappij, de leefomgeving, de wijk of hun gemeenschap. Speciaal in het leven geroepen om iets extra’s te doen voor de natuur, de medemens of de veiligheid in en om het huis. We hebben de Club onderverdeeld in 6 vormen van vrijwilligerswerk: huismeester, buddy, hobby-hovenier, wijkwacht, verslaggever en chauffeur. In dit artikel aandacht voor de Chauffeur.

Club van Vrijwilligers: Chauffeur.

Menig organisatie zoekt mensen die even een zak met kleding of een doos met spullen willen verplaatsen. Gewoon even iemand naar de winkel brengen of helpen met het verhuizen van goederen of inboedels. Maar niet altijd is er de beschikking over een auto of vervoermiddel. En dat terwijl er in Nederland ruim 8.5 miljoen personenauto’s rondrijden en bijna 13 miljoen wegvervoersmiddelen in totaal (bron: CBS).

Dan moet er toch vast wel iemand zijn die af en toe iets weg wil brengen. En nee, we willen niet dat je een taxi gaat worden of een verhuisbedrijf. Het gaat om die keren dat er af en toe iets verplaatst moet worden, in de flat, bij een stichting in de buurt of voor het verzorgingstehuis. We zoeken hiervoor in de Club van Vrijwilligers: de chauffeur. Heb jij die extra minuten in de maand over om te helpen? Meld je dan aan via je Mijn Interveste account. Immers: Helpen voelt goed!