Club van Vrijwilligers logo

Club van vrijwilligers – Verslaggever

De Interveste Club van Vrijwilligers is een club van een grote groep woningzoekenden en bewoners die nét even iets meer willen doen voor de maatschappij, de leefomgeving, de wijk of hun gemeenschap. Speciaal in het leven geroepen om iets extra’s te doen voor de natuur, de medemens of de veiligheid in en om het huis. We hebben de club onderverdeeld in 6 vormen van vrijwilligerswerk: huismeester, buddy, hobby-hovenier, wijkwacht, verslaggever en chauffeur. In dit artikel aandacht voor de Verslaggever.

Club van Vrijwilligers: Verslaggever

Niemand weet zo veel van de wijk als de bewoner van de wijk zelf. We vinden het fantastisch als we mooie evenementen mogen delen. Er gebeurt zo veel in een wijk. Van mini-festivals, tot buurtbarbecues of misschien is er gewoon nieuws te melden over de wijk en/of hun bewoners. Wij vinden het leuk om dit nieuws te plaatsen op ons blog, maar kunnen zelf niet altijd ter plaatse zijn om het nieuws te registreren. Gelukkig kunnen de bewoners dit wel en we weten dat er onder onze bewoners hele goeie fotografen en verslaggevers zitten. En met verslaggevers bedoelen we niet altijd professionals maar ook mensen die het leuk vinden om blogjes te schrijven. Heb je je interieur van dat oude huisje helemaal in stijl ingericht?

Dus….Heb je met weinig centen die kamer helemaal opgefleurd of organiseer jij of je buren iets leuks? Laat het ons weten. Het kost slechts de tijd van je camera en toetsenbord.