Coole hightech apparaten voor in huis

Het leven verandert snel. Bekijk de nieuwste luxe hebbedingetjes die het leven naar een hoger niveau tillen. Ervaar de toekomst!

1. Het nieuwe koken
2. Tuinieren voor (slimme) luiaards
3. Dubbel cool met deze koelkast
4. Spiegel en computer (Duo!)
5. Dit is nog eens een Royale Flush!
6. Kledingkast, stomerij en strijker in één


1. Het nieuwe koken

Het lijkt toekomstmuziek, maar komt nu binnen handbereik: de nieuwste Siemens Inductiekookplaat staat in verbinding met de Kooksensor Plus (deze wordt overigens apart verkocht). Bij het koken van bijvoorbeeld pasta hoef je niets meer te doen. De plaat kan zelf de hitte reguleren door een directe verbinding met de Kooksensor Plus, die aan de pan vastgemaakt kan worden. Via bluetooth verzendt de sensor informatie aan de kookplaat.

Oververhitting is vrijwel onmogelijk omdat de kookzone alleen actief wordt wanneer dat nodig is. Constant de temperatuur aanpassen is niet meer nodig. De vaardigheid om te koken is nu makkelijk voor iedereen!

2. Tuinieren voor (slimme) luiaards

Met deze app hebben gebruikers de mogelijkheid om de bodemvochtigheid bij te houden door middel van een sensor. Via de app kun je instellen wat de vochtigheidsgehalte zal moeten zijn. Met de sproeier of de druppelslang wordt voor je planten gezorgd en is het probleem met je vingers voelen (en afdrukken achterlaten in je potgrond) niet meer nodig.

Met de nieuwste technologie van Gardena Smart Sensor Control Set heb je tijd voor andere dingen dan je hele dag aan de tuin te besteden. Deze set heeft een Smart Water Control waarbij je planten nooit te weinig of te veel water zouden krijgen. Via de Smart Sensor ben je altijd up to date over de lichtintensiteit, temperatuur en bodemvochtigheid. Deze worden constant gemeten door het apparaat en weergegeven via de app. Met de Smart Sileno robotmaaier wordt jouw gazon strak bijgehouden terwijl jij van huis bent. Via de app ben je in controle van wat er in je tuin gebeurt en heb je de mogelijkheid om instellingen te veranderen. Het bereik is oneindig en geeft je de gelegenheid om alles via een smartphone app te bedienen. Nooit meer dat vervelende grasmaaien of urenlang met je tuinslang heen en weer zwaaien. Voor mensen die niet van tuinieren houden is dit een geschenk uit de hemel!

3. Dubbel cool met deze koelkast

De Samsung Family Hub is de droomkoelkast voor elk huishouden. Deze hightech koelkast geeft je veel meer dan alleen een plek om je eten koel te bewaren. Je kunt zonder de koelkast te openen zien wat er in je koelkast zit, dankzij de camera’s aan de binnenkant. Je kunt ook via een app de inhoud van je koelkast bekijken wanneer je bijvoorbeeld in de supermarkt staat en niet meer weet wat je nog in huis hebt. Deze feature is al een geweldige voordeel, maar er is meer!

De Samsung Family Hub heeft een touch-screen aan de voorkant en biedt de mogelijkheid om verschillende apps te bedienen. Je kunt onder andere foto’s, agenda en het weer weergeven. Ook is het mogelijk om de houdbaarheidsdatum van je producten in de koelkast te zien. Daarnaast kun je gemakkelijk boodschappen bestellen via de koelkast en de optie om muziek af te spelen voor een leuke sfeer in de keuken. Zo’n koelkast wilt toch iedereen!?

4. Spiegel en computer (Duo!)

Deze slimme spiegel laat naast je spiegelbeeld nog veel meer andere dingen zien. De spiegel bestaat eigenlijk uit een groot scherm waarmee veel verschillende features mogelijk zijn. ‘Albert’ een persoonlijke virtuele assistent, zal jou assisteren in taken die je hem geeft. Je kunt je assistent vragen om je te helpen met bijvoorbeeld het strikken van een stropdas. Je krijgt een filmpje te zien waarbij je stapsgewijs door het proces van het strikken van een stropdas wordt geleid. Je kunt ervoor kiezen om een personality-pack aan te schaffen zodat je andere personages kunt kiezen als jouw persoonlijke assistent.

Het apparaat bestuurt slimme devices en er is een mogelijkheid om aparte slimme media apparaten mee te besturen. Je kunt er ook muziek en video’s mee afspelen. Tevens is het te bedienen met touch-screen en werken stemcommando’s. Daarnaast is de Duo spiegel super licht en dun net als een normale spiegel.

5. Dit is nog eens een Royale Flush!

Dit revolutionaire toilet is de meest intelligente op de huidige markt: de Neorest 750H. Het heeft  geïntegreerd UV-licht en een speciale glazuur om vuil gemakkelijk weg te spoelen. Het toilet maakt gebruik van een geëlektrolyseerd watersysteem genaamd ‘ewater+’. Hierdoor schijnt de behoefte aan harde reinigingsmiddelen minder snel nodig te zijn. Andere eigenschappen zijn: een verwarmde bril, geur verdrijvend middel en een warmwaterspray.

Het is niet meer nodig om te vegen wanneer je in bezit bent van dit apparaat. Wanneer je hier gewend aan begint te raken moet je wel uitkijken dat je niet overal zomaar opstaat en wegloopt na een hoognodige lozing in de perskamer. Wie raakt er nou niet graag gewend aan dat stukje ontspanning, comfort en verfrissing terwijl jij alleen maar zorgen hoeft te maken over randzaken zoals het halen van het volgende level op je telefoon?

6. Kledingkast, stomerij en strijker in één

De LG Styler is een hightech apparaat die je kleding een complete opfrisbeurt geeft. Je hoeft dus niet meer naar de stomerij te gaan. Je kleding wordt hygiënisch gereinigd en ontdaan van allergenen met de TrueSteam technologie. De stoom doodt tot 99,9% van de bacteriën, ziektekemen en stofmijten. TrueSteam verwijdert de Styler geurtjes uit alle kleding. Dit slimme apparaat heeft bewegende hangers die je kleding heen en weer schudt om zo de kreukels te verwijderen. Doordat het je kleding opfrist zonder echt te wassen, zorgt het er ook voor dat het minder snel gaat slijten. Je hoeft alleen nog maar te wassen wanneer je kleding echt vies is zoals bij vlekken. De drie verschillende programma’s die je kunt instellen zijn opfrissen, hygiënisch en drogen.

Naast dat het een zeer functioneel apparaat is, is het design ook nog bijzonder fraai en oogt het modern. Voor nu is het vooral een hebbedingetje voor rijke zakenmensen. In de nabije toekomst gaat daar vast (hopelijk?) verandering in komen en wie weet bezitten de meesten van ons dan zo’n hightech apparaat!

7. Samenvatting

Natuurlijk zijn deze hightech apparaten geweldig, maar ze zijn ook geweldig duur. Het kost je een vermogen voor een apparaat dat misschien ook nog kinderziektes zal hebben. Dit komt omdat de technologie erg nieuw en geavanceerd is. Het is wel knap om te zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Met dit artikel ben je weer even bij met betrekking tot de laatste innovaties in huis.

Ter info: Wij hebben geen belang of aandelen in de producten die we noemden, we vonden ze gewoon erg interessant.

 

Facebook antwoorden