De Bruikleenwinkel tegen winkelleegstand

de-BruikleenWinkel

Een paar maanden terug kondigden wij de start aan van een nieuw project getiteld: De Bruikleenwinkel. Inmiddels zijn we vele honderden inschrijvingen verder en dat wordt opgemerkt!

Lange tijd werd leegstand van winkels voornamelijk opgemerkt in kleinere dorpen. Maar nu vele grote gezichten als Scapino, Dixons, Perry Sport, Aktiesport en zelfs V&D uit het straatbeeld raken, kan geen centrum er omheen: winkelleegstand. Er zijn al veel nieuwe initiatieven bedacht om de leegstand tegen te gaan, maar wij merken dat het vaak erg lang duurt alvorens er daadwerkelijk actie wordt ondernomen. En nog veel vervelender blijkt dat vaak als puntje bij paaltje komt, de nieuwe plannen toch geen doorgang vinden. En al die tijd blijven de panden maar leeg staan. ZONDE! Want er zijn zoveel (jonge) ondernemers die enorm graag zouden willen beginnen met hun winkel maar door torenhoge huurprijzen geen kans zien te starten of gewoonweg de sprong niet durven te wagen.

Schrijf je ook GRATIS in voor De Bruikleenwinkel

De Bruikleenwinkel

Daarom bedachten wij een concept om leegstaande winkelpanden tijdelijk in bruikleen door deze jonge ondernemers te laten beheren: We noemen het De Bruikleenwinkel. We zien aan de hoeveelheid inschrijvingen dat de interesse bijzonder hoog is en daarom zijn we nu met meerdere medewerkers bezig aan het project zodat we nog beter de winkelleegstand kunnen aanpakken. De gesprekken met pandeigenaren en centrummanagers leidt nu tot nóg meer mogelijkheden zoals te zien is op ons aanbod van Bruikleenwinkels.

GRATIS inschrijven!

Door het succes gaan we nu ons project verlengen en daarom houden we voorlopig de mogelijkheid je gratis in te schrijven voor winkelruimtes. Ben jij ook geïnteresseerd in het gebruik van een winkelruimte of ken je iemand die interesse heeft hiervoor? Inschrijven kan GRATIS via het inschrijfformulier van De Bruikleenwinkel.

Facebook antwoorden