Den Bosch in 360° – De Uilenburg

Een rondje over de Binnendieze, een hapje eten bij een van de vele restaurantjes, even naborrelen na het werk of gewoon een heerlijke wandeling maken door pitoreske straatjes. Het kan in De Uilenburg.

Hoe mooi en gezellig het nu is, zo verpauperd en verloederd was de wijk in de jaren ’60 en ’70. De wijk die al voor 1400 bewoond was kreeg een grondige renovatie. Ook de ingebruikname van de vele horecagelegenheden en het afsluiten van gemotoriseerd verkeer over de met kinderkopjes geplaveide wegen zorgt ervoor dat het nu een prachtige stukje ‘s-Hertogenbosch is.

Een bekend beeldje is ook op de hoek van de Lepelstraat en Korenbrugstraat te vinden: Zoete lieve Gerritje (“Dat gaat naar Den Bosch toe…”). Dit is ook de locatie waar deze foto gemaakt is. Gebruik je muis of je telefoon om 360 graden rond te draaien.

Over Den Bosch in 360°

Het hoofdkantoor van Interveste is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. We zijn uiteraard een beetje bevooroordeeld, maar vinden het een prachtige stad, mede door de vele prachtige panden en bekende gebouwen. Die gaan we nu voor jullie in 360 graden laten zien.

Ook werken in deze prachtige stad? Wij zijn momenteel op zoek naar meerdere stagiaires.

360kPC: Klik en sleep met je muis om rond te kijken.
Smartphone: swipe of beweeg je telefoon om rond te kijken.


Systeemeisen om 360° foto’s te zien en gebruiken:
  • Nieuwste versies van Chrome op Windows, OSX, Linux, Android en iOS.
  • Nieuwste versies van Safari op OSX en iOS.
  • Nieuwste versies van Firefox op Windows, OSX en Linux.
  • IE 11 en Edge op Windows.