Direct wonen bij Interveste? Nu 300 woonruimten beschikbaar!

Momenteel heeft Interveste huurwoningen en studentenkamers beschikbaar door geheel Nederland. Vanwege enorme uitbreiding van het aantal opdrachtgevers wat gebruik maakt van het leegstandbeheer van Interveste, kun je direct wonen in een van onze studentenkamers of huurwoningen door geheel Nederland.

Omdat niet alle aanbod op de Interveste-website wordt gepubliceerd loont het nu, meer dan ooit, om je direct in te schrijven voor een mooie woonruimte. Momenteel kan Interveste tot wel 300 nieuwe huurwoningen en kamers aanbieden. Ben er wel snel bij, want we zijn druk bezig om voor alle tijdelijke woonruimten en huurwoningen de juiste bewoners te vinden.

Heeft u vrienden, familie of kennissen die ook op zoek zijn naar een tijdelijke huurwoning voor direct wonen, laat hen inschrijven via www.interveste.nl/inschrijven en wie weet hebben zij op korte termijn ook de juiste woonruimte ter beschikking. Reageren op woonruimte van Interveste kan via Mijn Interveste of de zoekersmail die u ontvangt als wij iets aan kunnen bieden in de regio naar keuze.