Dit kost de woning van Chantal Janzen

Even binnen kijken bij een BN’er thuis, daar genieten we stiekem allemaal van. BN’er Chantal Janzen heeft haar miljoenenvilla te koop aangeboden in Amsterdam. Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe de woning eruit ziet? Lees dan snel verder…

Liefdesnest Chantal Janzen in stille verkoop

Chantal Janzen en haar echtgenoot Marco Geeratz hebben de beslissing gemaakt om hun liefdesnest te verkopen. Het stel woonde samen met hun kinderen sinds 2009 in deze villa en heeft deze parel destijds op de kop getikt voor een bescheiden bedrag van € 1.535.000,-. Zoals bij vele woningen anno 2023, is ook de waarde van deze villa flink gestegen. De villa van Chantal Janzen is namelijk verkocht voor ruim drie miljoen euro! Een snelle berekening laat zien dat Chantal er dus een winst op heeft gemaakt van een zekere miljoen.

Dat de luxueuze woning van het koppel te koop stond, werd niet van de daken geschreeuwd. De verkoop van de prachtige villa aan de Jan Luijkenstraat is namelijk in stille verkoop afgerond op 3 april 2023.

Wonen aan het Amsterdamse Museumkwartier

Waar Chantal Janzen nu woont? Het koppel heeft een nieuw liefdesnest gevonden aan het Amsterdamse Museumkwartier, ter waarde van € 3,7 miljoen. Ook aan ruimte is in deze villa geen gebrek. Zo heeft de villa een woonoppervlak van 302 vierkante meter, verdeeld over een boven- en onderverdieping, een soutterain en een dakterras.

Hoe ziet de nieuwe parel van Janzen er van binnen uit?

Natuurlijk hebben we ook wat informatie ingewonnen over hoe de woning er van binnen uitziet. Op het Instagramkanaal van Chantal laat ze zien Qua kleuren heeft wit de boventoon in het huis. Zoals bekend, hebben Chantal en haar partner vijf kinderen in huis. Normaal zou je zeggen dat lichte kleuren in huis niet erg handig zijn met jonge kinderen. Toch maakt Chantal zich daar niet erg druk om: “Ik heb nooit concessies gedaan en lelijkere meubels gekocht alleen omdat die kidsproof zijn. Als er een vlek in de bank komt door geknoei, zien we het dan wel weer.” Schreef Janzen in haar tijdschrift &C.

Met eigen ogen zien hoe de woning van Chantal Janzen eruit ziet? Je bekijkt ‘t hieronder!

Interveste  De woning van Chantal Janzen

Goedkoper wonen kan ook!

Mocht je nou zelf ook op zoek zijn naar een woning en is jouw budget aanzienlijk minder dan 3,7 miljoen euro? Kijk dan vooral eens bij ons eigen woningaanbod. We bieden erg veel woningaanbod (én werk) tegen vele gunstigere prijzen.