Drie eilanden die te koop staan voor een klein prijsje

Vind jij de woningmarkt ook maar crisis en woon je liever in alle rust wakker met het rustgevende geluid van de oceaan? Wij hebben alvast een lijstje met te koop staande, onbewoonde,  eilanden voor je in kaart gebracht. En dit voor de prijs van een gemiddelde rijtjeswoning in Nederland!  

Big Tancook Island

Mocht je erover twijfelen of wonen op een onbewoond eiland wel écht iets voor jou is? Dan hebben we hier het perfecte eiland voor je. Dit eiland heet Big Tancook Island en ligt bij Canada. Op dit eiland zijn al een aantal woningen gebouwd, dus echt helemaal alleen ben je niet op dit oord. Daarnaast gaat dit eiland met alle seizoenen mee, waardoor het klimaat niet zo snel zal vervelen. Het is weer eens iets anders dan de ‘standaard eilanden met palmbomen en tropisch weer. En dit voor een prijsje van $ 68.104,43!

Big Tancook Island, Canada

Cock Roach Bay

Ook over de naam van dit onbewoond eiland moet je vooral niet te veel nadenken. We gaan er gewoon vanuit dat er op dit eiland geen kakkerlakken (of andere enge beestjes) zitten. In ieder geval: voor $ 150.000 bezit je dit enige plaatje met veel strand en palmen: 

Cock roach bay belize
Cock Roach Bay, Belize, Florida

The Enclave at Placencia Caya

We snappen dat het ieders droom is om een ‘instapklaar eiland’ te kopen. Ook weten we dat de meeste dromen bedrog zijn… Maar in dit geval is het werkelijkheid: The Enclave at Placencia Caya staat te koop voor zo’n $ 372.000 dollar. Inclusief zwembad, verschillende verblijven en meerdere kleine villas. Mocht je de ambitie hebben om een eigen resort te beginnen, dit is de perfecte kans. 

The Enclave at Placencia caya
The Enclave at Placencia Caya

Goedkoper wonen

Ben je benieuwd welke eilanden er nog meer te koop staan? Op de website van Private Islands zie je al het actuele aanbod in eilanden, bewoond én onbewoond. Mocht je het liever houden bij normale – en goedkopere – woonruimte, heeft Interveste gegarandeerd aanbod beschikbaar! Je bekijkt het actuele aanbod van Interveste hieronder.

Bekijk woningaanbod Interveste

 

Facebook antwoorden