Drie opmerkelijke microhotels

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

‘Lucy in the sky’. Zo heten de drie microhotels gevestigd in de Havenkwartier wijk in Deventer. Het idee van de drie aparte bouwwerken, die daadwerkelijk te boeken zijn voor een overnachting, is om een verblijf in kunst mogelijk te maken. En dat is gelukt: voor 165 euro per nacht kun je terecht in een van deze microhotels.

Lucy Cube

woning

Het eerste model van de microhotels heet de ‘Cube’. Wanneer je naar de foto kijkt, weet je ook gelijk waarom. De ruimte bezit over slechts vier bij vier vierkante meters maar biedt meer dan genoeg. Via een trap die verborgen is in de douche kun je zelfs het dak betreden. Op de onderstaande foto’s is het interieur van de Cube te beschouwen.

 

Lucy Glxy

hotel-woning

De Lucy Glxy is gevestigd boven op een oude machinefabriek. Binnenin het sobere omhulsel is een zeer chique, compacte kamer te vinden. De hotelkamer bezit zelfs over een Auping bed en een zeer sfeervolle douche en toiletcabine. Ondanks het kleine formaat is er een balkon aanwezig met prachtig uitzicht.

 

Lucy Nomad

hotel

De Lucy Nomad is de grootste uitvoering van de drie met over 25 vierkante meter oppervlakte. Het hotelletje bevindt zich op een open terrein en is gebouwd in een kubistische stijl met koud exterieur en warm interieur. Je kunt duidelijk merken dat de creatievelingen die dit bedacht hebben zich helemaal los lieten gaan.

Bron: elucy.nl