Droomhuisjes in de zon

Verlang jij er ook zo naar? Op vakantie. Ergens ver weg. Witte stranden, blauwe zee, palmbomen. Hoewel de 1190 eilanden van de Maldiven nu nog niet bezocht kunnen worden (er is nog geen vliegverkeer), maken ze ons online wel lekker met deze prachtige strandhuisjes. Voor een ieder die wel eens wat anders dan Zandvoort wil.

Resorts in Maldiven

Deze prachtige huisjes worden verhuurd door LUX* South Ari Atoll Resort & Villas en bevinden zich op een van de eilanden van de Maldiven. Deze eilandengroep bevindt zich ten westen van India in de Indische Oceaan. Het grootste eiland is 5 kilometer in doorsnede. De rest is vele malen kleiner, maar als je in zo’n huisje vakantie kunt vieren maakt dat niet uit natuurlijk. De gemiddelde dagelijkse temperatuur is zo’n 28 graden, dus altijd lekker warm.

En als je dat te warm vindt? Dan spring je óf in de oceaan, of in je eigen privézwembadje.

Je eigen zwembad, in de zee…
Prachtige uitzichten over de Indische Oceaan
Interveste  Prachtige vakantiehuisjes op de Maldiven
Even genoeg van de zee? Dan kun je ook een filmpje kijken.
Dat uitzicht….dat uitzicht!
Ja… zo kom je bijna elke coronaperiode wel door toch?
Witte stranden, groene palmbomen, blauwe zee… wow

Aangezien het gehele land bestaat uit kleine eilandjes worden de meeste afstanden overbrugt met watervliegtuiges. Zo zijn ook deze appartementen te bereiken. Het is dan een half uurtje vliegen vanaf hoofdstad Malé.

Vanaf 15 juli worden er weer toeristen toegelaten. Vooralsnog geldt een oranje reisadvies voor deze prachtige eilanden. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Facebook antwoorden