Droomhuisjes in de zon

Verlang jij er nu ook zo naar? Op vakantie te gaan: ergens ver weg. Witte stranden, blauwe zee, palmbomen. Wat denk je van de Maldiven? Deze huisjes trokken direct onze aandacht.
Voor een ieder die wel eens wat anders dan Zandvoort wil.

Resorts in Maldiven

Deze prachtige huisjes worden verhuurd door LUX* South Ari Atoll Resort & Villas en bevinden zich op een van de eilanden van de Maldiven. Deze eilandengroep bevindt zich ten westen van India in de Indische Oceaan. Het grootste eiland is 5 kilometer in doorsnede. De rest is vele malen kleiner, maar als je in zo’n huisje vakantie kunt vieren maakt dat niet uit natuurlijk. De gemiddelde dagelijkse temperatuur is zo’n 28 graden, dus altijd lekker warm.

En als je dat te warm vindt? Dan spring je óf in de oceaan, of in je eigen privézwembadje.

Je eigen zwembad, in de zee…
Prachtige uitzichten over de Indische Oceaan
Interveste  Prachtige vakantiehuisjes op de Maldiven
Even genoeg van de zee? Dan kun je ook een filmpje kijken.
Dat uitzicht….dat uitzicht!
Ja… zo kom je elke periode wel door toch?
Witte stranden, groene palmbomen, blauwe zee… wow!

Aangezien het gehele land bestaat uit kleine eilandjes worden de meeste afstanden overbrugt met watervliegtuigjes. Zo zijn ook deze appartementen te bereiken. Het is dan een half uurtje vliegen vanaf hoofdstad Malé.

Malé op de Maldiven - overzicht
Hoofdstad Malé op de Maldiven – Shahee Ilyas – Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=621195

Let nog wel even op de reisadviezen. Een retour vlucht naar de Maldiven heb je al te pakken voor zo’n 500 euro. Dat valt nog mee dus. Een nacht in zo’n huisje is wel aan de pittige kant. Een overnachting kost ongeveer 350 dollar. Tsja, maar dan heb je wel een prachtige unieke locatie om even je nacht door te brengen.  En anders… de foto’s zijn ook mooi!

Repost: Dit artikel werd eerder geplaatst op 6 juli 2020 en aangepast en vernieuwd op 25 maart 2022
Facebook antwoorden