Foutje Telegraaf – Dít is het duurste huis!

Huis Laren Reinout Oerlemans te koop
Het huis van Reinout Oerlemans in Laren – Foto: Voorma en Walch Makelaarsgroep

Vanmorgen kopte de Telegraaf met het artikel dat Reinout Oerlemans definitief blijft wonen in Hollywood. Hij heeft zijn Nederlandse stulpje nu dan ook te koop gezet. Voor maar liefst 8,75 miljoen euro word jij de nieuwe eigenaar van zijn landgoed en enorme huis in Laren.

In het geval je het nog niet wist, de bekende Film en TV producer Oerlemans is anderhalf jaar geleden met zijn gezin vertrokken om daar een avontuur te starten. De villa in Los Angeles  kostte maar liefst 15 miljoen euro. Het wonen daar bevalt klaarblijkelijk erg goed en het besluit is dan ook genomen voorlopig niet meer weg te gaan. En dan wordt het huis in Nederland overbodig. Het staat nu dan ook te koop.

Duurste woning van Nederland

De Telegraaf gaf in hun berichtgeving aan dat het huis in Laren de duurste woning van Nederland zou zijn, maar dat blijkt niet het geval. Op de Biltseweg nummer 7 in Bosch en Duin staat namelijk een optrekje dat nog iets prijziger is. Volgens Quotenet.nl is de vraagprijs hiervan maar liefst 18 miljoen euro! Dat mag ook wel als de vloer van je zwembad bestaat uit een groot blok Braziliaans marmer dat met een druk op de knop naar boven wordt geduwd en dan een dansvloer wordt… We zouden graag de bewegende beelden zien, maar helaas heeft de makelaar enkel foto’s van de buitenkant online geplaatst. Ook mooi.

Bekijk hier de foto’s van het duurste huis in Nederland:

Bron: Telegraaf.nl / Quotenet.nl