Geen last van mieren met deze blinkende vloer

Ze werden geïnspireerd door een plaatje dat ze zagen op het Internet. Ze ruilden 270 ponden om voor koperen pennies. 27000 stuks dus om precies te zijn. Samen met vrienden werden ze allemaal vastgeplakt en overgoten met giethars. Dit is het resultaat en zoals hij nu zegt “It was worth every penny”.

 
De keukenvloer van 10 bij 10 vierkante meter en de eigenaars van het huis vonden de vloer van linoleum die net aangelegd was helemaal niet zo mooi. Het bleek dat er snel strepen op kwamen. Matt en Amy Giles besloten het eens iets heel anders te doen. Amy bedacht de oplossing van de muntjes. De muntjes werden verzameld bij verschillende banken, want het waren er te veel voor een bank. Daarna werden de muntjes één voor één vastgeplakt op de vloer. Een laag epoxyhars zorgde voor de afdichting en de glans op de muntjes.
 
Vrienden kwamen helpen de muntjes vast te plakken. Ze deden er in totaal maar liefst zes weken over. Maar ja, zeg nou eerlijk. Het is wel een heel luxe vloerbedekking geworden. Door de epoxyhars gaan de koperen muntjes niet verkleuren en blijven ze dus mooi blinken.
 
Aangezien mieren nooit over koper zullen lopen los je dus gelijk een mogelijk ander probleem direct op. Geen mieren meer in je jam!